В община Казанлък  номерът е символ на новото,  което да върне достойнството

Община Казанлък заслужава нещо ново и  различно, което  да върне достойнството и гордостта на жителите

„Няма по-добро начало от 26 септември за стартиране  на нашите срещи  с номер 26 в бюлетината! Община Казанлък заслужава нещо ново и  различно, което  да върне достойнството и гордостта на жителите. Това може да го направи БСП лява България“,  заяви кандидатът  за кмет на община Казанлък и лидер на социалистите  Николай Терзиев в Овощник. Заедно с кандидата за кмет на селото Мария Бресковска – Стоянова те  обещаха на гражданите в залата на местното читалище, че  ще работят за доброто и хубавото – за  община Казанлък! За Овощник! За хората!

„Тук в Овощник нищо не се случва, за разлика от много други села в общината. И аз съм готова да покажа, че нещата могат да започнат от тук!“, обърна се към своите съграждани  Мария Бресковска. Според нея  няма нерешими проблеми. „Имам желанието, енергията и добрата воля  Овощник да се промени”, допълни  младата социалистка.

„Дайте шанс на това, какво може да направи една нежна ръка и една женска воля! Дайте своя глас „ЗА“  Мария Бресковска - Стоянова!“, апелира Терзиев. Той поздрави възрастните хора с наближаващия Международен ден на възрастните хора – 1 октомври, като им пожела здраве и дълголетие, покланяйки се пред труда, който са положили за граденето на община Казанлък и на България.

Кандидатите за общински съветници Донка Симеонова, Моника Динева и Теодора Иванова  се срещнаха с жители в Овощник и представиха целите на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, които водят до  политика, отговаряща  на потребностите на мнозинството от хората и на местното развитие. Сред най-важните задачи са повишаване на заетостта и доходите на хората, ограничаване на бедността, осигуряване на достъп до качествено образование, здравеопазване и социални грижи, повишаване на сигурността и подобряване на жизнената среда.

По-рано през деня кандидатите на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за общински съветници и за кмет на община Казанлък, подкрепиха инициативата на кандидата за кмет на град  Крън Цветан Ганев „Направи добро и предай нататък“, в рамките, на която се пребоядисва цялата ограда на Обединеното детско заведение „Лилия“.